Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1671g2773kcal317.4g0g167.1g0g
Sipuli (kuorittu)406g110kcal5.3g19.5g0.8g6.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk2864g768kcal17.2g151.8g5.7g40.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g322kcal0g0g35.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7995kcal683.6g350.4g419g95g
Valittu annoskoko5000g3997kcal341.8g175.2g209.5g47.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1999kcal170.9g87.6g104.8g23.8g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803