Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1488g893kcal22.3g193.4g1.5g13.4g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g413g558kcal45.5g53.7g16.1g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2066g1307kcal62g99.2g72.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)620g781kcal68.2g1.9g55.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima165g645kcal47.9g0g49.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8500kcal498.2g720.2g391.6g35.2g
Valittu annoskoko5000g4250kcal249.1g360.1g195.8g17.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2125kcal124.6g180.1g97.9g8.8g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915