Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 249g1808kcal3g1g202.7g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g332g1931kcal72.8g66.1g168.2g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g623g1776kcal183.8g21.8g105.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g1039g2836kcal207.7g10.4g228.5g0g
Pakastepinaatti rainbow1246g249kcal38.6g6.2g10g16.2g
Kananmuna kuoreton 457g652kcal57.1g1.4g46.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 831g221kcal27.4g25.8g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.1g2.4g0.1g0.3g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g208g557kcal59.2g5g33.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20092kcal1301.4g280.2g1590.8g33g
Valittu annoskoko5000g10046kcal650.7g140.1g795.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5023kcal325.4g70.1g397.7g8.3g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697