Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1704g2385kcal272.6g42.6g126.1g1.7g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Creme Bonjour 15% valkosipuli852g1533kcal57.9g32.4g127.8g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g750g2624kcal97.4g502.2g18.7g52.5g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g681g1704kcal115.8g0.7g136.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g980g199kcal5.9g37.2g2.9g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16962kcal1104.6g1241.4g824g137.2g
Valittu annoskoko5000g8481kcal552.3g620.7g412g68.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4241kcal276.2g310.4g206g34.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116