Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g1178g1022kcal196.8g27.1g8.2g0g
Kvinoa, jyvät655g2448kcal85.1g451.7g39.3g39.3g
Vesi, vesijohtovesi 1637g0kcal0g0g0g0g
Persilja 327g90kcal4.5g3.6g0.7g26.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g327g1283kcal108g0g93g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen655g216kcal21.6g32.1g0g0g
Rypsiöljy 44g391kcal0g0g44.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.3g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11002kcal837g1047.4g371.6g136.6g
Valittu annoskoko5000g5501kcal418.5g523.7g185.8g68.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2751kcal209.3g261.9g92.9g34.2g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395