Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia2913g4079kcal495.3g0g233.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)69g291kcal4.8g42.9g10.4g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g1821g546kcal18.2g109.2g3.6g0g
Rypsiöljy 197g1739kcal0g0g196.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13309kcal1036.6g304.2g887.4g0g
Valittu annoskoko5000g6655kcal518.3g152.1g443.7g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3327kcal259.2g76.1g221.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435