Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g829g722kcal149.3g12.4g8.3g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)732g1273kcal128.8g0g84.9g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g366g37kcal4g3.7g0.7g3.7g
Kurkku 732g80kcal4.1g10.2g0.7g5.1g
Tomaatti 732g167kcal4.1g25.2g2.2g10.2g
Paprika punainen 488g143kcal4.6g22g2g9.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g976g634kcal126.8g19.5g2.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore146g37kcal0g13.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6183kcal843.4g212.4g203.4g56.8g
Valittu annoskoko5000g3091kcal421.7g106.2g101.7g28.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1546kcal210.9g53.1g50.9g14.2g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573