Mummon kardemummakakku

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Voitele ja korppujahota irtopohjavuoka tai valurautainen pannu halkaisijaltaan 24 cm.
Sekoitajauhot, sokeri ja kardemumma keskenään.

Lisää rasva ja nypi jauhojen kanssa ryynimäiseksi seokseksi.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi paksuhkoksi taikinaksi.

Levitä taikina vuokaan.

Ripottele pinnalle raesokeri ja 1 tl kardemummaa.

Voit käyttää pinnalla myös erilaisia strösseleitä
Paista uunin alaosassa n.35 minuuttia.

Kokeile tikulla kypsyys kakun keskeltä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Helima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2186g7501kcal222.8g1530.3g26.2g76.5g
Sokeri 953g3868kcal0g952g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 561g3921kcal3.6g0g441.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g84g262kcal9.2g50.4g5.9g23.5g
Sokeri 67g273kcal0g67.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g28g87kcal3.1g16.8g2g7.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1121g370kcal37g54.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g32563kcal551.4g5343.2g951.6g215.6g
Valittu annoskoko5000g16281kcal275.7g2671.6g475.8g107.8g
Annoskoko puolitettuna2500g8141kcal137.9g1335.8g237.9g53.9g
Arvot/100g100g326kcal5.5g53.4g9.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296780