Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1653g512kcal11.6g90.9g1.7g23.1g
Vesi551g0kcal0g0g0g0g
Sokeri703g2852kcal0g701.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2094g7956kcal148.7g1053.1g339.2g37.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22641kcal320.6g3691.6g681.8g121.6g
Valittu annoskoko5000g11320kcal160.3g1845.8g340.9g60.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5660kcal80.2g922.9g170.5g30.4g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847