Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1737g367kcal20.8g59.1g3.5g36.5g
Sipuli (kuorittu)565g152kcal7.3g27.1g1.1g9.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g724g203kcal4.3g43.1g1.4g18.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g174g486kcal31.3g0.9g40g0g
Siirappi 87g262kcal0.1g64.4g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g151g482kcal16.6g94.8g3g17.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 840g1079kcal174.2g0g42g0g
Voi 116g840kcal1.4g0.5g94.2g0g
Vesi579g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7742kcal512g579.8g370.4g163g
Valittu annoskoko5000g3871kcal256g289.9g185.2g81.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1936kcal128g145g92.6g40.8g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970