Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1516g303kcal19.7g45.5g3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g474g194kcal6.6g38.4g1.4g0g
Isot katkaravut (rainbow)682g682kcal156.9g0g6.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g379g682kcal30.3g19g53.1g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 1895g2062kcal73.9g371.1g21g35.4g
Oliiviöljy 53g469kcal0g0g53.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8787kcal574.8g948g275.4g70.8g
Valittu annoskoko5000g4393kcal287.4g474g137.7g35.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2197kcal143.7g237g68.9g17.7g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614