Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g784g471kcal11.8g102g0.8g7.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.8g8.4g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Lohifileepalat (Findus)1307g1699kcal274.5g6.5g65.4g0g
Purjosipuli 131g30kcal2.4g3.1g0.3g2.7g
Kalaliemikuutio 48g146kcal4.8g16.3g6.7g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Vesi2179g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl218g741kcal4.4g6.5g76.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g159kcal0.2g0.2g17.4g0g
Maustepippuri, annos 1g17g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6929kcal609.4g357.4g336.2g34.4g
Valittu annoskoko5000g3465kcal304.7g178.7g168.1g17.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1732kcal152.4g89.4g84.1g8.6g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742