Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu821g1035kcal90.3g2.5g73.9g0g
Sokeri 818g3320kcal0g817g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 641g3416kcal2.1g2.2g384.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g641g295kcal20.5g30.8g9.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1251g4292kcal127.5g875.6g15g43.8g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g103kcal0g25.4g0g0g
Raparperi 770g259kcal5.3g42.3g0.8g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25551kcal494.8g3615.8g968.4g109.6g
Valittu annoskoko5000g12775kcal247.4g1807.9g484.2g54.8g
Annoskoko puolitettuna2500g6388kcal123.7g904g242.1g27.4g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287