Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g487g877kcal12.2g39g73.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1169g1987kcal233.8g0g116.9g0g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1218g4262kcal155.9g848.8g23.1g39g
Plus maito (Valio), annos 100g244g97kcal12.2g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 402g573kcal50.2g1.2g41.2g0g
Ingman Pohjanpoika juusto365g1443kcal87.7g7.3g116.9g0g
Tomaatti, tuore487g99kcal2.9g18.5g1.5g6.8g
Sipuli (kuorittu)365g99kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18901kcal1121.2g1892.4g747g104.6g
Valittu annoskoko5000g9451kcal560.6g946.2g373.5g52.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4725kcal280.3g473.1g186.8g26.2g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445