Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1307g4574kcal169.9g875.6g32.7g78.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1046g3351kcal279.9g0g250.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g2039g856kcal32.6g175.3g2g0g
Kananmuna kuoreton 431g615kcal53.9g1.3g44.2g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)178g213kcal5.3g7.3g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19219kcal1083.2g2119g694g156.8g
Valittu annoskoko5000g9610kcal541.6g1059.5g347g78.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4805kcal270.8g529.8g173.5g39.2g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511