Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 73g641kcal0g0g72.5g0g
Sipuli (kuorittu)537g145kcal7g25.8g1.1g9.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2147g537kcal21.5g118.1g0g30.1g
Vesi1074g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 81g87kcal6.4g13.1g0.5g1.7g
Basilika, kuivattu 8.1g21kcal1.2g1.6g0.3g3.3g
Mustapippuri 8.1g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1074g1797kcal297.8g0.1g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6500kcal669.6g323.6g282.6g92.6g
Valittu annoskoko5000g3250kcal334.8g161.8g141.3g46.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1625kcal167.4g80.9g70.7g23.2g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802