Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1707g360kcal20.5g58g3.4g35.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g569g159kcal3.4g33.8g1.1g14.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1138g1889kcal216.2g0g113.8g0g
Sipuli kuivattu 142g387kcal14.9g49.9g2.3g49.8g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Vesi1422g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5638kcal513.6g290.8g241.4g200.6g
Valittu annoskoko5000g2819kcal256.8g145.4g120.7g100.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1410kcal128.4g72.7g60.4g50.2g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987