UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1251349g3103kcal117.4g93.1g256.4g6.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1544g1176kcal29g239.4g3.1g15.4g
Porkkana 362g119kcal2.2g20.1g0.7g9.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g519g105kcal3.1g19.7g1.6g7.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g335g2757kcal0g0g306.4g0g
Oregano, kuivattu 2.8g8.5kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Timjami 1.7g4.7kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 691g267kcal1.1g56.4g0.6g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15184kcal311.6g878.4g1139.2g108.2g
Valittu annoskoko5000g7592kcal155.8g439.2g569.6g54.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3796kcal77.9g219.6g284.8g27.1g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236