Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g3000g930kcal27.3g216.3g4.2g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1333g3047kcal253.3g0g226.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g333g867kcal100g6.7g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9867kcal769.8g478g563.2g11.4g
Valittu annoskoko5000g4933kcal384.9g239g281.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2467kcal192.5g119.5g140.8g2.9g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353