Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2508g1405kcal213.2g125.4g5g0g
Hermesetas -neste50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 652g2237kcal66.4g456.5g7.8g22.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka100g400kcal0g99.3g0g0g
Voi 34g247kcal0.4g0.1g27.7g0g
Kananmuna kuoreton 1655g2361kcal206.9g5g169.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13302kcal973.8g1372.6g420.4g45.6g
Valittu annoskoko5000g6651kcal486.9g686.3g210.2g22.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3326kcal243.5g343.2g105.1g11.4g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517