Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)971g6993kcal7.8g7.8g777g0g
Sokeri 1360g5519kcal0g1358.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1554g5332kcal158.4g1087.8g18.6g54.4g
Kananmuna kuoreton 855g1219kcal106.8g2.6g87.6g0g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 194g89kcal5.8g9.3g2.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 47g172kcal8.6g5.1g10.1g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g38717kcal576.8g4956.6g1792.4g137.4g
Valittu annoskoko5000g19359kcal288.4g2478.3g896.2g68.7g
Annoskoko puolitettuna2500g9679kcal144.2g1239.2g448.1g34.4g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925