Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 859g1226kcal107.4g2.6g88.1g0g
Sokeri 996g4043kcal0g995.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)781g5625kcal6.3g6.3g625g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1016g3485kcal103.5g710.9g12.2g35.5g
Leivinjauhe 39g69kcal2g14.8g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 391g178kcal11.7g18.8g5.9g0g
Sokeri 332g1348kcal0g331.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal8g54.7g0.9g2.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 117g53kcal3.5g5.6g1.8g0g
Mantelilastu (A la meira)391g2344kcal93.8g25.8g210.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37277kcal672.4g4332.6g1889.6g76.8g
Valittu annoskoko5000g18638kcal336.2g2166.3g944.8g38.4g
Annoskoko puolitettuna2500g9319kcal168.1g1083.2g472.4g19.2g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928