Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl71g637kcal0g0g70.8g0g
Inkivääri, tuore, silputtu71g57kcal1.3g12.6g0.6g1.4g
Currytahna punainen142g368kcal3g12.9g34g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g76g79kcal6g12.3g0.5g1.5g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g189g181kcal7.9g32.1g0.4g9.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1889g3305kcal28.3g47.2g330.5g0g
Katkarapu 2550g1744kcal368.2g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12751kcal829.8g235.6g929.6g24.8g
Valittu annoskoko5000g6376kcal414.9g117.8g464.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3188kcal207.5g58.9g232.4g6.2g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666