Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi967g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 967g612kcal29g46.4g33.8g0g
Uudet perunat keitetty1547g1176kcal26.3g249.1g3.1g15.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g503g141kcal3g29.9g1g12.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g387g104kcal5g18.6g0.8g6.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g242g677kcal45.9g0g53.2g0g
Keräkaali, 100g387g93kcal4.6g13.2g0.8g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5606kcal227.6g714.4g185.4g85.6g
Valittu annoskoko5000g2803kcal113.8g357.2g92.7g42.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1401kcal56.9g178.6g46.4g21.4g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745