Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1358g2308kcal258g0g135.8g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1358g462kcal14.9g73.3g2.7g39.4g
Vesi, vesijohtovesi 2037g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Mustapippuri, annos 1g3.4g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g10g35kcal1g7.7g0.3g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g20g72kcal3.6g9g4.5g2.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)34g88kcal4.4g4.1g6.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6038kcal569g207g299.6g89g
Valittu annoskoko5000g3019kcal284.5g103.5g149.8g44.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1510kcal142.3g51.8g74.9g22.3g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303