Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g2726g10633kcal163.6g839.7g738.8g370.8g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g273g1091kcal1.4g234.5g13.6g0g
Vesi818g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 93g210kcal0.5g50g0.1g0.8g
Mustikka metsä- 982g432kcal4.9g62.8g5.9g32.4g
Sokeri 109g443kcal0g108.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25615kcal340.8g2591.8g1516.8g808g
Valittu annoskoko5000g12807kcal170.4g1295.9g758.4g404g
Annoskoko puolitettuna2500g6404kcal85.2g648g379.2g202g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448