Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1358g343kcal6.8g57g2.7g25.8g
Kaali, valkokaali502g106kcal6g17.1g1g10.5g
Parsakaali brokkoli 118g41kcal5.5g2.3g0.4g3g
Timjami 12g33kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 2361g5437kcal297.8g17.9g469.7g0.5g
Oliiviöljy 295g2610kcal0g0g295.2g0g
Persilja 236g65kcal3.3g2.6g0.5g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17335kcal644g211.6g1541.2g130.2g
Valittu annoskoko5000g8668kcal322g105.8g770.6g65.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4334kcal161g52.9g385.3g32.6g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996