Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1316g1013kcal30.3g6.6g96.1g0g
Sipuli 965g292kcal12.1g46.3g1.9g16.4g
Vesi1754g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g301kcal8.9g61.4g1.1g3.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 877g1053kcal27.5g39.5g87.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5318kcal157.6g307.6g373.6g39g
Valittu annoskoko5000g2659kcal78.8g153.8g186.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1330kcal39.4g76.9g93.4g9.8g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612