Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1602g2083kcal256.3g0g118.5g0g
Maustekurkku728g120kcal5.1g21.8g0.7g13.1g
Sipuli (kuorittu)485g131kcal6.3g23.3g1g8.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka485g49kcal5.3g3.9g1g4.9g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g243g34kcal3.4g3.6g0.5g2.9g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 922g2743kcal13.8g58.8g276.7g0.4g
Kananmuna, keitetty 534g762kcal66.7g1.6g54.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11841kcal713.8g226g906.2g59.2g
Valittu annoskoko5000g5920kcal356.9g113g453.1g29.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2960kcal178.5g56.5g226.6g14.8g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780