Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2625g474kcal14.7g65.6g10.5g18.4g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio167g368kcal13.4g43.4g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1193g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g994g2784kcal188.9g0.3g218.8g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu20g179kcal0g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7610kcal434g218.6g523.4g36.8g
Valittu annoskoko5000g3805kcal217g109.3g261.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1902kcal108.5g54.7g130.9g9.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965