Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g417g3042kcal4.2g4.2g333.3g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g3125g10469kcal406.3g2125g46.9g200g
Kanttarelli, tuore, annos 50g521g78kcal9.4g2.1g2.6g11.5g
Sipuli (kuorittu)313g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g104g49kcal1.6g7.6g1.2g3.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g521g2021kcal171.9g0g147.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g31486kcal1195g4307.8g1065g439.8g
Valittu annoskoko5000g15743kcal597.5g2153.9g532.5g219.9g
Annoskoko puolitettuna2500g7871kcal298.8g1077g266.3g110g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333