LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 790g1127kcal98.7g2.4g80.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 359g1185kcal7.2g10.8g125.6g0g
Voi 101g729kcal1.2g0.4g81.7g0g
Katkarapu 1795g1228kcal259.2g0g19.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 718g2190kcal25.1g30.1g215.4g3.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 359g995kcal7.2g10.8g100.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton162g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Emmental, sinileima718g2728kcal208.2g0g208.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20430kcal1214.6g114.2g1664g7.6g
Valittu annoskoko5000g10215kcal607.3g57.1g832g3.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5107kcal303.7g28.6g416g1.9g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996