Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3018g1909kcal90.5g144.8g105.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 981g3365kcal99.9g686.5g11.8g34.3g
Kananmuna 50g(kpl)604g760kcal66.4g1.8g54.3g0g
Sokeri91g368kcal0g90.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.8g0g0g
Rypsiöljy 272g2402kcal0g0g271.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17896kcal513.6g1918.6g886.6g68.6g
Valittu annoskoko5000g8948kcal256.8g959.3g443.3g34.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4474kcal128.4g479.7g221.7g17.2g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268