Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g1593g1481kcal15.9g350.4g15.9g15.9g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g173g52kcal1.2g19g0.3g5.2g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g1385g4017kcal88.6g149.6g346.3g2.8g
Liivatelehti, gelatiini49g169kcal41.5g0g0g0g
Valkuainen (100g)173g73kcal17g2.6g0.2g0g
Sokeri589g2390kcal0g588.1g0g0g
Keksi, kaurakeksi 866g3918kcal54.1g520.8g172.6g29.3g
Voi 173g1256kcal2.1g0.7g140.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26711kcal440.8g3262.4g1352.2g106.4g
Valittu annoskoko5000g13356kcal220.4g1631.2g676.1g53.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6678kcal110.2g815.6g338.1g26.6g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891