Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g1614g1969kcal361.4g0g57.3g0g
Porkkana 202g66kcal1.3g11.2g0.4g5.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1009g50kcal1.6g1.9g4g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.6g5.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2017g504kcal26.2g84.7g4g0g
Basilika, tuore 50g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.9g0.3g2.7g
Oregano, kuivattu 20g62kcal2.2g4.4g2.1g8.6g
Oliiviöljy 20g178kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5945kcal800.6g228.2g188g36.8g
Valittu annoskoko5000g2972kcal400.3g114.1g94g18.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1486kcal200.2g57.1g47g9.2g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234