Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g3546g12589kcal230.5g1134.8g815.6g63.8g
Taloussuklaa, Fazer1064g5479kcal41.5g595.7g319.1g56.4g
Kananmuna kuoreton 390g556kcal48.8g1.2g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37248kcal641.6g3463.4g2349.4g240.4g
Valittu annoskoko5000g18624kcal320.8g1731.7g1174.7g120.2g
Annoskoko puolitettuna2500g9312kcal160.4g865.9g587.4g60.1g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745