Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto1674g5022kcal368.3g0g401.8g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g22g192kcal0g0g22.3g0g
Paprika punainen 1071g314kcal10.1g48.2g4.3g20.4g
Parsakaali pakaste Rainbow2009g402kcal60.3g40.2g0g50.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g223g357kcal4.7g8.5g33.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12573kcal886.8g193.8g923.8g141.6g
Valittu annoskoko5000g6286kcal443.4g96.9g461.9g70.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3143kcal221.7g48.5g231g35.4g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235