Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1972g474kcal35.7g43.4g5.9g45.3g
Kasvisliemikuutio 51g156kcal4.9g6.9g12g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)394g335kcal3.9g13.8g27.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1972g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Aurajuusto394g1341kcal78.9g0g114.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4730kcal252.4g149g320.6g99.6g
Valittu annoskoko5000g2365kcal126.2g74.5g160.3g49.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1183kcal63.1g37.3g80.2g24.9g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251