Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2310g3834kcal438.8g0g230.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2252g766kcal31.5g135.1g11.3g0g
Suola, annos 3g58g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena173g658kcal1.7g159.4g0.9g0g
Ketsuppi, meira208g146kcal3.1g33.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10806kcal950.2g655.6g486.6g0g
Valittu annoskoko5000g5403kcal475.1g327.8g243.3g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2702kcal237.6g163.9g121.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365