Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2343g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 198g603kcal17.3g109.8g3.8g27.6g
Kaurahiutale 144g540kcal20.9g82.2g10.5g14.4g
Auringonkukansiemen 541g3211kcal124.4g68.1g267.7g32.4g
Siirappi 108g326kcal0.1g80.1g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 76g537kcal0.3g0g60.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1523g5226kcal155.2g1066.2g18.3g53.3g
Kuivahiiva, annos 11g40g143kcal17.8g15.9g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21170kcal672g2844.6g726.6g255.4g
Valittu annoskoko5000g10585kcal336g1422.3g363.3g127.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5293kcal168g711.2g181.7g63.9g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453