Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3222g3608kcal708.7g0g96.6g0g
Porkkanaraaste 200g671g181kcal4g35.6g1.3g16.8g
Sipuli (kuorittu)235g63kcal3.1g11.3g0.5g4g
Valkosipuli 34g36kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Korppujauho (Myllyn Paras)134g497kcal18.7g97.3g3.4g5.5g
Rypsiöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Hirvenjauheliha oma saalis499g559kcal109.9g0g15g0g
Porkkanaraaste 200g104g28kcal0.6g5.5g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)21g77kcal2.9g15.1g0.5g0.9g
Rypsiöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10820kcal1703g345.8g313.6g62.4g
Valittu annoskoko5000g5410kcal851.5g172.9g156.8g31.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2705kcal425.8g86.5g78.4g15.6g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852