Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl851g255kcal39.1g16.2g2.6g13.6g
Kukkakaali 1458g351kcal26.4g32.1g4.4g33.5g
Sipuli (kuorittu)219g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen972g321kcal32.1g47.6g0g0g
Vesi1458g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2214kcal201.8g216.6g39.6g104.2g
Valittu annoskoko5000g1107kcal100.9g108.3g19.8g52.1g
Annoskoko puolitettuna2500g554kcal50.5g54.2g9.9g26.1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892