Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1261g266kcal15.1g42.9g2.5g26.5g
Porkkana 245g80kcal1.5g13.6g0.5g6.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g993g50kcal1.6g1.9g4g0.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g149g521kcal8.9g113.2g2.5g3g
Siirappi 60g180kcal0.1g44.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 794g1807kcal150.9g0g135g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g993g328kcal32.8g48.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 218g312kcal27.3g0.7g22.4g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7389kcal488g571.4g343.6g81.2g
Valittu annoskoko5000g3695kcal244g285.7g171.8g40.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1847kcal122g142.9g85.9g20.3g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727