Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1616g575kcal2.6g114.9g1.5g32.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Margariini 60%, keskiarvo 606g3227kcal2g2.1g363.5g0g
Kananmuna kuoreton 666g951kcal83.3g2g68.3g0g
Sokeri 687g2787kcal0g685.9g0g0g
Maapähkinä 283g1606kcal72.4g37.3g121.6g44.7g
Korppujauho 808g2958kcal84.7g605g8.3g42.8g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g81g275kcal9.7g48.5g2.3g9.7g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.3g0g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 202g68kcal6.2g9.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25123kcal526.8g3061g1132.2g259.4g
Valittu annoskoko5000g12561kcal263.4g1530.5g566.1g129.7g
Annoskoko puolitettuna2500g6281kcal131.7g765.3g283.1g64.9g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739