Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g152g534kcal9.1g115.9g2.6g3g
Vesi897g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1793g688kcal17.9g123.7g3.6g44.8g
Sipuli (kuorittu)179g48kcal2.3g8.6g0.4g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha717g1191kcal136.3g0g71.7g0g
Basilika, tuore 18g4.9kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)897g413kcal28.7g43g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 197g281kcal24.7g0.6g20.2g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss135g451kcal29.6g0.1g37.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7221kcal498.4g584.2g299.6g102.2g
Valittu annoskoko5000g3610kcal249.2g292.1g149.8g51.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1805kcal124.6g146.1g74.9g25.6g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796