Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2346g7977kcal46.9g70.4g821.1g0g
Sokeri 249g1012kcal0g249g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja1173g1877kcal85.6g187.7g82.1g0g
Lakka1173g493kcal16.4g91.5g5.9g43.4g
Liivate 59g205kcal50.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23125kcal398.2g1197.2g1818.4g86.8g
Valittu annoskoko5000g11562kcal199.1g598.6g909.2g43.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5781kcal99.6g299.3g454.6g21.7g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843