Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1904g302kcal14.3g38.1g1.9g38.1g
Vesi2666g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow50g129kcal5g5g9.9g0.8g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g190g476kcal11g6.1g44.7g0.4g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1917kcal65.6g116.6g113.8g85g
Valittu annoskoko5000g959kcal32.8g58.3g56.9g42.5g
Annoskoko puolitettuna2500g479kcal16.4g29.2g28.5g21.3g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093