Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1239g4460kcal161.1g867.2g26g43.4g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g16g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 699g997kcal87.4g2.1g71.6g0g
Sokeri 1080g4384kcal0g1079g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g424g3050kcal4.2g4.2g338.8g0g
Vesi635g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 847g302kcal1.4g60.2g0.8g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26808kcal512.6g4125.2g874.4g121g
Valittu annoskoko5000g13404kcal256.3g2062.6g437.2g60.5g
Annoskoko puolitettuna2500g6702kcal128.2g1031.3g218.6g30.3g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095