Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)479g604kcal52.7g1.4g43.1g0g
Sokeri 815g3307kcal0g813.9g0g0g
Rypsiöljy 575g5086kcal0g0g575.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1278g231kcal7.2g31.9g5.1g8.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1150g3946kcal117.2g805.1g13.8g40.3g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.4g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.3g0g0g
Rusina 383g1121kcal10.7g230.4g1.9g37.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g256g1534kcal61.3g16.9g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g32019kcal502g3884.2g1554.4g173.2g
Valittu annoskoko5000g16009kcal251g1942.1g777.2g86.6g
Annoskoko puolitettuna2500g8005kcal125.5g971.1g388.6g43.3g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097