Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g573g631kcal17.2g18.3g57.3g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g895g492kcal15.2g59g21.5g10.7g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g642g1927kcal54.6g346.8g28.9g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1835g3083kcal367g0g183.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g46g78kcal2.5g7.4g4.3g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g46g6kcal0g1.3g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio275g798kcal71.6g0g57.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%688g1961kcal213.3g0g117g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17950kcal1482.8g865.6g940.6g21.4g
Valittu annoskoko5000g8975kcal741.4g432.8g470.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4488kcal370.7g216.4g235.2g5.4g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364